Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Underkategorier
Druerne til Fratelli Alessandria Dolcetto d'Alba håndhøstes i anden halvdel af september fra små parceller på en håndfuld marker, der alle kan ses fra det smukke udsigtspunkt i Verdunos lokale park. Vinen er lavet med naturgær og macerationen er ganske kortvarig og lagringen foregår på en blanding af ståltank og beton, hvilket fremmer en frugtdreven...
Denne kraftkarl af en vin er skabt af en kendt vinmager med speciale i primitivo og viser potentialet af kvalitetsvin fra det varme apulien.Stor og kompleks bouquet med fyldige noter af modne sorte frugter med hint af kakao og vanille samt tobak. Perfekt til vildt, grillet rødt kød, samt modne oste.
Lækker kraftig Chateauneuf i topårgangen 2016.Druerne er hovedsageligt Grenache med Syrah, Mourvèdre og Cinsault. Oftest er vinene fra Châteauneuf-du-Pape fyldige og intense med en forholdsvis høj alkoholprocent. Det er typisk også vine, der kan gemmes i årevis - gerne 10-15 år eller mere. Generelt finder man en flot og dyb aroma med provencalske urter i...
Størstedelen af de Carignan-druer, som bruges i denne ”Vieilles Vignes”, kommer fra 50 år gamle vinstokke dyrket langs Canal du Midi nær byen Narbonne, hvilket giver vinen stor koncentration og fylde. Resten hentes dels i Minervois-området, hvor den ler- og kalkholdige undergrund giver tanninrige og aromatiske vine, dels i Corbières, hvor nogle...
Hemmeligheden bag gode vine i South Eastern Australia er bl.a. at begrænse høstudbyttet og at høste sunde og perfekt modnede druer. På denne måde opnår man en perfekt balance mellem frugt og struktur. Druerne gennemgår først en alkoholisk gæring og derefter en malolaktisk gæring på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. Inden aftapningen er vinen modnet...
Her er alt, hvad en god Châteauneuf-du-Pape skal indeholde; styrke, kraft, koncentration og harmoni. Flot, klar rubinrød farve med stor viskositet. En ligefrem og koncentreret smag med flot karakter af sorte solbær, overmodne hindbær, chokolade, engelsk lakrids og hvid peber. Det er lag på lag af koncentration, hvor fadlagringen giver dybde, finesse og...
Clines almindelige udgave af vinen ”Cashmere” blev oprindeligt lavet specielt til den årlige vinfestival i Paso Robles, arrangeret af Hospice du Rhône, et non-profit center, som beskæftiger sig med promovering, uddannelse m.m. for både private og fagfolk, omkring Rhônes klassiske druer. I årgang 2013, hvor man opnåede usædvanligt koncentrerede druer,...
Côtes-du-Rhône Village er lavet på druer fra de 5 ha. vinmarker Château Maucoil ejer syd for Orange, lige på grænsen til Châteauneuf-du-Pape appellationen, og som dyrkes økologisk. Jordbundsforhold ligner meget Châteauneuf, med hovedsageligt ler, kalk, sand og runde aflejringssten. Vinen laves på Grenache (50%) og lige dele Syrah og Carignan, som høstes...
Negroamaro ”Sud” fra Feudi di San Marzano er lavet på druer fra parceller i Salento, som ligger ca. 100 m. over havet, og hvor undergrunden mest består af ler, kalk og sand. Høsten foregår, når druerne er optimalt modne, normalt anden uge i september. Gæringen varer i ca. 10 dage og efter en skånsom presning gennemgår vinen en malolaktisk gæring. Til...
Châteauneuf-du-Pape er lavet på økologiskdyrkede druer (Grenache, Syrah, Mourvèdre og Cinsault) fra forskellige parceller på slottet, som høstes manuelt ved optimal modning. Man gennemfører en grundig selektering både ved plukningen og ved ankomsten til kælderen. Nogle af vinstokkene er over 80 år gamle, men til netop denne vine vælger man druer fra nogle...
Fremragende balance mellem en let syre i vinen og en vis sødme. Fyldig og koncentreret, men samtidig frisk og livlig. En Amarone, der har alle komponenter til at lagres. fremragende.Druerne til Guerrieri-Rizzardis Amarone-klassiker kommer fra vinmarkerne i Negrar, langt de fleste af dem fra det øverste Pojega, fra vinstokke med mere end 35 år på bagen....