Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Sete varer
”Vol de Nuit” Rosé er sammensat af...
50clA.H. Riise Royal Danish Navy...
Underkategorier
Harmonisk og med en elegant, frugtig aroma af ribs og jordbær. Raffinerede tanniner og rund fylde på tungen med en forfinet eftersmag Drouhin - det autentiske Bourgogne. Hos Maison Joseph Drouhin er man meget bevidste om at tage vare på det miljø, der omgiver vinstokkene. Man undgår helst at sprøjte mere end højst nødvendigt, men foretrækker at luge...
Vi de Vila Porrera er lavet på Carinyena (70%) og Garnatxa (Garnacha) som hentes på 22 forskellige vinmarker (7-60 år gamle vinstokke) omkring landsbyen Porrera. Alle druer bliver håndplukket i kurve af max. 12 kg. for at undgå masning under transporten. Druesorterne vinificeres separat. Begge bliver afstilket og skånsom mast, før de gennemgår en gæring i...
Santa Sofias hovedkvarter og kældre er beliggende i Pedemonte tæt ved Verona i Italien. Pedemonte er en af de smukkest beliggende og mildeste zoner i det klassiske Valpolicella-område. Santa Sofia har igennem generationer opbygget og vedligeholdt et flot omdømme som en lille producent med høj kvalitet og har i mange år produceret flotte vine af...
Spätburgunder er Shelter Winery’s ”basisvin”, som laves på druerne fra vinstokke, som er mellem 4 og 35 år gamle (gennemsnit: 15 år), og som dyrkes efter beskæringsmetoderne Guyot (90%) og Lyra (10%). Udbyttet er i gennemsnittet ca. 55 hl./ha. Druerne er delvist afstilkede og gennemgår en gæring i 4 uger på åbne franske egetræsfade, med 4 manuelle...
Missetti Appassimento er en meget charmerende, velourblød og drikkeglad rødvin med dejlig balance imellem læskende frugt, mørk sødmefuld stenfrugt, brombær, mørk kirsch og helt befriet for overekstraherede bitre noter og grønne tanniner og med blid rundhed og let sødme i drikkevenlig smagsstil, der bare kalder på et glas mere!
Zinfandel kaldes kærligt for Californiens ’nationaldrue’. Det gør den fordi den har været dyrket i staten i mere end 150 år, så de lokale vinbønder regner den for deres egen. Den kom til USA i første halvdel af 1800-tallet og blev introduceret i Californien under guldfeberen i midten af 1800-tallet. Den udgør i dag mere end 10% af Californiens markareal....
Håndhøstede druer høstet i starten af oktober. 6 måneder på store slovenske fade. Forholdsvis kraftig smag der minder rigtig meget om Nobile Montepulciano og ”storebror” Brunello kan også anes i smagen. Tør og frugtig med forholdsvis bløde tanniner. Vingården Casale Daviddi producerer ca. 80.000 flasker vin om året på 18 hk og har været i familiens...
Barolo er kongernes vin og vinens konge, det ypperste Italien kan tilbyde.Denne Barolo har ligget 24-30 mdr. på forskellige træfade, hvorefter den modnes4 år på franske egefade. Flot granatrød farve, kompleks bouquet med krydrede noter. Fyldig og tør medgode tanniner – en vin i god balance.
Det er ikke så lige til at finde bedre californiske vinhuse end Kistler Vineyards. Her vokser Chardonnay på femten vinmarker fra Carneros til Sonoma Valley, Russian River Valley og Sonoma Coast. Huset har arbejdet med den samme fremragende Chardonnay-klon siden midten af 1980'erne. Den blev importeret fra Bourgogne i den tidlige del af det 1900-tallet....
Tolosa Heritage Pinot Noir er en mosaic af forskellige sektioner af Edna Ranch i San Luis Obispo Coast, Californien; den store mark som er Tolosas stolthed. Derfor er der også flere kloner af Pinot Noir i blendet: 115, 777, Pommard og 667, alle oprindeligt fra Bourgogne. De forskellige jordbundstyper i markens forskellige sektioner og de fire kloner giver...
Barba Cesco er ren kærlighed, til onkel Francesco, til hvem denne fremragende vin er dedikeret. Onkel Francesco var den oprindelige ejer af vingården. Barba Cesco er en begrænset produktion, og flaskerne er nummererede. Drue: 100% Barbera Druerne til denne Barbera kommer fra de bedste vinmarker beliggende på bakkerne i Serra Capelli og San Cristoforo i...