Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
Dom. St. Pierre er en god Vacqueyras-producent, der også laver sympatisk rosévin; tør, frisk og karakterfuld voksenrosé. Brødrene Jean-François og Philippe Fauque driver i dag denne traditionsrige familieejendom, der laver vine, som stilsikkert balancerer mellem respekten for traditioner og moderne tiltag. Foruden dejlig Vacqueyras, som får bred...
En fantastisk blend af de bedste rom, Ron Espero har at tilbyde. Ron Espero Último er et blend af ikke mindre end 15 forskellige solera- og årgangsrom fra Den Dominikanske republik, Jamaica, Barbados, Guyana og Trinidad. Rommen bliver afslutningsvis lagret i 8 måneder på cognacfade. Dette giver en afrundet og uimodståelig karakter i den smagfulde...
★★★★ – Winelab.dk ”Duft af fuldmodne, søde spisedruer, limesaft og lidt vådt pap. Syrefrisk, afrundet og halvfyldig frugt i smagen med gule æbler og en lidt floral indpakning. Ganske fin alkoholfri vin, som klart har aftryk af Rieslingdruen, som vinen er lavet på.” - Winelab Leitz Ein Zwei Zero er noget så sjældent som en alkoholfri vin, der faktisk...
Et virkelig stærkt, alkoholfrit alternativ til dine klassiske romvalg. Ekstrakter af muskatnød og vanilje fra Madagaskar giver, sammen med rommens øvrige ingredienser, en fed, dyb smagsfornemmelse og tilfredshed, du kender fra rom med alkohol.ISH-produkterne er grundlægger Morten Sørensens svar på en 100-dages udfordring, hvor han ikke måtte drikke...
5/6 stjerner i børsen som skrev: "Den variant jeg indiskutabelt fandt størst behag i, var blandingen af tonicvand og den lidt tåget udseende Ginish. Den havde smagningens bedste balance mellem det friske og bitre."Helt klassiske gin-ingredienser som enebær og andre botanicals giver GinISH en fin og balanceret bitterhed, som nok skal tilfredsstille dine...
Kåret til Best Spirit ved Mixology Bar Awards 2020 Gold Medal ved Nordic Rum Fest 2019 I Oaxacas tågede bjergskove finder man det lille håndværksdestilleri hvor rommen Paranubes kommer til live. Den laves på frisk sukkerrørssaft, ligesom man kender det fra fx rhum agricole, og destilleres på små kobberkolonner. Alkoholprocenten på 54 er ”still proof”,...
Hvis der er ét vinhus, der for alvor kan give vores indre vinnørd julelys i øjnene, så er det Carlisle Winery! Carlisle har en nærmest arkivarisk tilgang til Californiens gamle (og vi mener rigtig gamle) marker. Carlisle fremhæver altid denne Sonoma County Zinfandel som deres bedste ”kvalitet-til-prisen”-vin, og det er ikke nogen overraskelse at niveauet...
Daniel Bouju er en lille familievirksomhed, grundlagt i 1805 og beliggende i Saint-Preuil.Huset laver cognac i Grande Champagne, Cognacområdets absolutte “Hjerte”, og råder over 25 ha vinmarker.At besøge Daniel Bouju er som at sætte tiden lidt i stå – hele produktionen foregår i det lille landbohus’ tilhørende lade og – man fristes til at sige –...