Ingen varer
Priserne er inklusiv moms
For 11. gang kommer Boulet de Canon med et fyrværkeri og et "kanonslag" af smag:o)Det er et blend af Panama & Nicaragua som er lagret på ex bourbon fade af "american white oak" indtil da kan det virke som en helt almindelig god rom, men så kommer det sidste: infusion af Smoked paprika i 48 timer som gør en verden til forskel.Den har en fantastisk duft....
English Harbour Reserve 10 Year Old Rum er en blanding af modne rom, hvoraf den yngste er 10 år gammel. En blanding af 10 -årige rom, hvor den yngste rom blev lagret på en gang brugt Kentucky bourbon tønder i mindst 10 år. Let sart spiritus med aromaer og kompleksitet, der kun findes i en modnet spiritus af førsteklasses kvalitet. Tørrer i ganen end sine...
English Harbour Cask Finish-serien er en udvidelse af English Harbor 5YO, som blev lavet og udgivet for at fejre Antigua Distillers Limiteds 85-års jubilæum i 2017. Hver finish starter med English Harbor 5YO som base. Efter at have været lagret i 5 år på traditionelle Bourbon-fade, flyttes rommen og afsluttes på autentiske Port-, Sherryeller Madeira-fade....
Black Tot Tasting Set indeholder de 3 grundkomponenter i Black Tot Finest Caribbean – foruden den færdige rom og en smagsprøve på den nye limited edition, Black Tot 50th Anniversary.Hvis du følger linket, kan du følge med i en onlinesmagning som gennemgår de forskellige produkter. SE VIDEOEN HER Komponenten fra Barbados er en 5 år gammel, tropisk lagret...
Taste: Robe garnet with touches of red geranium and mashed raspberries on the rim. On the nose beautiful explosion of macerated strawberries with tulips, red currant, wild herbs, thyme and crushed metamorphic rocks. on the mouth light, crisp and fresh entrance evolving into a silky mid-palate with touches of dark cherries. Crispy minerality, lingering...
Ron Abuelo 12 år afspejler familjens passion om at skabe de bedste lagrede rom i verden.Abuelos lagring er unik grundet klimaet i Pesé Panama, beliggende i en lille fertil dal i Azuero Peninsula. Den moderate nedbør, de kolde nætter og fugtige dage påvirker udviklingen og modningen af rommen. Sukkerrørene bliver sået og høstet af håndkraft, al...
This version produced from sugar cane grown locally in a granite soil was distilled in pot stills and has a very precise ester content of 466 grams per hectolitre of pure alcohol. Combining finesse and power, the flavour and aroma palette confidently explores the world of white brandy in order to fully highlight its incredibly pure expression of cane juice.
Maison Ferrand, anført af spiritus-guruen Alexandre Gabriel, er firmaet bag nogle af de mest essentielle cognac, rom og gins i det moderne spirituslandskab. Under paraplyen findes blandt andet Pierre Ferrand Cognac, Plantation Rum og Citadelle Gin, rom under mærket Kaniché og cognac under navnet Claude Chatelier. Desuden produceres en række luksuslikører,...
Veuve Fourny & Fils er navnet på vores champagnehus i Vertus, Champagne. Det er familie drevet der udelukkende producerer Premiere Cru fra egne marker ca. 200.000 flasker pr. år. Der presses kun en gang "jomfrupres" og der benyttes kun organisk gødning. Ydermere bestræber man sig på at bruge minimal tilsætning af svovl. Vinstokkene er i gennemsnit 45 år....
Pullimut [puli’mud] er en uendelig blanding af rom med overraskende egenskaber. Som rumimportør og uafhængig aftapper ender man med en masse rom, nogle gange mere end man kan håndtere. Derfor bruger vi et 600 liter sherry butt fad, til at være kreativ og kreere et helt særligt rom blend. Kun halvdelen bliver tappet og flasket. Resten forbliver i fadet og...
De mange nye og eksotiske krydderier som Ost - Indisk Kompagnis skibe hjemtog til Danmark inspirerede Jan de Willum, til at kreere en ny version af den traditionelle Genever, som hans familie producerede på deres destilleri i Amsterdam. Tranquebar Colonial Gin er baseret på denne originale opskrift fra Jan de Willums familie arkiv. Præcis som i det 16....